vrijdag 3 augustus 2012

Boy and Girl

Terug van vakantie eerst maar eens een kaart plaatsen die ik in onze vakantie heb gemaakt. Ik had mijn kaartenspullen meegenomen en maakte tussendoor wel eens een kaartje. Deze 2 kaartjes heb ik gemaakt n.a.v. het boekje Liefs uit Holland.

Van het weekend maar eens een blogronde doen om te kijken wat jullie allemaal hebben gemaakt in de vakantie. Morgen weer een kaart uit het boekje! Maar nu eerst de was een beetje weg werken!
groetjes Mariëtte

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes, heel mooi!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Mariette,

  fijne vakantie gehad? En je schreef al dat je wet dozen met knutselspullen mee had. Lekker he, als er verder geen verplichtingen zijn en je gewoon kunt freubelen wanneer je maar wilt.
  Je kaartjes zijn erg leuk geworden! Heb je dat stikrandje met de hand zitten naaien op vakantie? Ziet er gaaf uit!
  Bij de volgende was, zal ik aan je denken. 't Is hier net zo! Ik ben er nog niet door, hoor!
  De tent ligt al wel weer op zijn plek.

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke babykaarten zeg (die maak ik zelf ook het liefst). Ik vermoedde al dat je het boekje van Inge zou hebben, ik herken de details uit het boekje (ik hem hem ook ;)). Bedankt voor je bezoekje en je reactie op mijn blog, ik ben alleen bang dat de Zeeman je teleur gaat stellen. De letters die ik heb gebruikt op mijn kaart heb ik al een jaar in huis. Helaas verkopen ze tegenwoordig weinig letters meer. :( Zonde, want ze zijn echt heel leuk (en goedkoop!).

  BeantwoordenVerwijderen