woensdag 24 december 2014

Van alles en nog wat in december

Dit is mijn laatste blogbericht van 2014. Ik heb al een paar weken niks meer geplaatst en daarom noem ik dit bericht maar 'van alles en nog wat in december'!

Ik heb een prijs gewonnen bij su-per challenges.  Anne-Marie had een mooie prijs ter beschikking gesteld en die mocht ik gisteren ontvangen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de prijs heb gewonnen met de random. Maar ik ben er super blij mee. Bedankt!

 
Ik heb deze kaarten gemaakt toen Judith en Dora hier waren. Ik had ze nog niet geplaatst!

 
 Ik had nog de rommel liggen toen ze weg waren en maakten deze simpele kaartjes.

 
Onlangs ben ik bij Wilma geweest en maakten we allebei een leuke theedoos. Als je op haar naam klikt, zie hoe mooi die van haar is. Later kwam ze een keer terug en maakten ik deze kaart en hebben we een notitieboekje gemaakt! Ook dat was weer gezellig!

 
En deze kaarten maakte ik op de gezellige workshop bij Dora! 
 
 
Genoeg activiteiten!
Ik wil jullie bedanken voor al jullie reacties; ik heb ervan genoten. Afgelopen jaar was ik niet altijd trouw met het plaatsen van berichten en reacties, maar ik hoop dat in het nieuwe jaar weer op te pakken. Iedereen Goede Kerstdagen en een voorspoedig en creatief 2015 toegewenst!
groetjes Mariëtte
 

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Mariette. En zo'n gave prijs gewonnen. Leuk, joh!
  Jij ook fijne dagen gewenst. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes! Vooral de patchwork kaart vind ik heel leuk. En gave prijs heb je gewonnen, ik ben benieuwd wat je er mee gaat maken. Fijne Feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou jij hebt in december niet stilgezeten :) Mooie serie kaarten! Ik wens je een gezellige kerst en een creatief maar bovenal gezond 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie kaarten heb je gemaakt!
  Wij wensen jullie ook gezellige feestdagen en alle goeds en veel creativiteit in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen