vrijdag 3 april 2015

Sterren.......

.... staan er genoeg op het geboortekaartje van een collega van mij. Vandaag was mijn vrije dag en ik heb die vanmorgen gebruikt om een felicitatiekaartje voor de jonge ouders te maken. Ik vind het altijd leuk om het geboortekaartje te liften. Nu lijkt deze reuze makkelijk, maar op een of andere manier ben ik er verschrikkelijk druk mee geweest (je zou het niet zeggen...). Het begon met de sterren op het grijze kraft. Geen sterrenstans o.i.d. dus heb ik dit opgelost door sterren te ponsen in een plastic vel en met witte inkt getamponeerd. Het label was reuze makkelijk; daar heb ik een pons voor. Dat kon niet mislukken. Toen een grote ster getekend en uit plastic geknipt en weer met inkt getamponeerd. Met een spons het label bewerkt en met nietjes het touw aan het kaartje geniet (help, helemaal door de dubbele kaart heen). Afijn - toen de naam erop en het kaartje was klaar. Een heel verhaal voor een simpel kaartje. Je kunt er druk mee zijn. Ik denk dat ik weer vaker mijn hobbykamer moet opzoeken; de snelheid is duidelijk weg!


groetjes Mariëtte

9 opmerkingen:

 1. Het is wel een heel mooi kaartje geworden. En...ha, ha dat nietje... weet je nog dat ik dat ook had gedaan toen we bij Wilma waren? Uiteindelijk heb ik toen een andere basiskaart genomen.
  Ik denk inderdaad dat je vaker moet knutselen hoor, lijkt op een beginnersfoutje :-)
  Een heel fijn Paasweekend en groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke oplossing heb je gevonden....het is een prachtig kaartje geworden.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart is het geworden, Mariette. Heel mooi gedaan zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel "gedoe" zo te lezen en dan is het toch heerlijk als er zo'n gaaf eindresultaat voor je ligt??

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Des te meer voldoening als de kaart dan klaar is. Het is een erg mooie kaart geworden. Hij zal erg gewaardeerd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verhaal voor deze mooie kaart. Het lijkt dan inderdaad een simpele kaart, maar als ik lees hoe je hem gemaakt hebt is het een heel werk geweest. En je hebt eer van je werk hoor, hij is prachtig! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig eindresultaat, Mariëtte. En je verhaal is herkenbaar ;-)
  Groeten, Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een prachtig babykaartje geworden, je zou het niet zeggen dat het je zoveel moeite heeft gekost. Maar er gaat niets boven een persoonlijk kaartje moet je maar denken. Fijne paasdagen. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ja soms zijn de meest eenvoudige kaarten degene waar we het meest druk mee zijn. Maar je hebt wel heel creatieve oplossingen verzonnen en ik vind het resultaat super gaaf. De sterren zijn stoer, net als de rest van de kaart. Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen