woensdag 18 november 2015

Liftchallenge 96

Een lange tijd geen berichten geplaatst en weinig kaarten gemaakt. Gisteravond ben ik weer vol goede moed aan de slag gegaan. Om erin te komen ben ik maar met een lift kaart begonnen. Dat vind ik altijd fijn om te doen. Met dit kaartje doe ik mee met: liftchallenge nummer 96


groetjes Mariëtte

8 opmerkingen:

 1. Hé Mariette....dat is lang geleden. Gezellig je weer te zien in Blogland. En wat een prachtige kaart heb je meteen weer gemaakt als binnenkomer. Heel erg mooi geworden, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kaart! prachtig gedaan met de vlinders! Ik hoop snel weer iets bij je te mogen bewonderen ;-). groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker dat je weer aan de slag bent. Hopelijk heb je je flow weer snel teruggevonden. Je lift is in ieder geval goed gelukt. Mooi met de vlinder border! Leuk dat je er weer bij bent Mariëtte, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariëtte, dat is inderdaad lang geleden. Verder alles goed met je? Heb je zin om weer eens wat af te spreken, gezellig ochtendje of avondje aan de knutsel? Ik heb nog wel ideetjes voor je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer tijd had 'gevonden' om te knutselen.
  Je liftkaart is super mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart, subtiel! Een prachtige border heb je gemaakt en ik zie dat je ook met hebt gemaskerd. Knap gedaan. En fijn dat je meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  ลาลีกา

  BeantwoordenVerwijderen